Geräte und Zubehör
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons preferably organic, zest and juice1 - 2
-
4 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)turbot fillets (120-200 g each)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30 g
Brennwert
1693 kJ /
404 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
2.3 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Chilli con carne
40 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Boiled eggs
20 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Steamed rice
25 Min
Frozen fruit sorbet
5 Min
Basil pesto
10 Min
Apple cake
1 Std.
Chocolate cake
45 Min