Steamed turbot and mixed vegetable parcels
TM6 TM5 TM31

Steamed turbot and mixed vegetable parcels

4.3 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 80 g extra virgin olive oil
  • ¾ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 - 2 lemons, preferably organic, zest and juice
  • 4 turbot fillets (120-200 g each)
    oder 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each)
  • 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 500 g water
  • 400 g potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1693 kJ / 404 kcal
Eiweiß
30 g
Kohlenhydrate
19 g
Fett
23 g
Ballaststoffe
2.3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 97 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte