Geräte und Zubehör
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std.
6 portions
Zutaten
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
lamb leg, bone in1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil for brushing
Mint Sauce
-
fresh mint leaves20 g
-
cider vinegar130 g
-
caster sugar50 g
Vegetables
-
water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 tsp
-
potatoes peeled, halved or quartered if large800 g
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)600 g
-
sugar snap peas300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
37 g
Brennwert
2614 kJ /
624 kcal
Fett
34 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Leftover Roast Patties with Egg
45 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Peppercorn Sauce
30 Min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3 Std.
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Prawn Cocktail
15 Min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Simple Turkey Gravy
25 Min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 Std.