Geräte und Zubehör
Tri-Colour Ginger Rice
Zubereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
5 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)300 g
-
fresh ginger5 slices
-
fresh galangal5 slices
-
rock salt⅘ tsp
-
beetroot juice (see tips)2 tbsp
-
carrot juice (see tips)2 tbsp
-
spinach juice (see tips)2 tbsp
-
olive oil3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5 g
Brennwert
1213 kJ /
290 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1h 5min
Piggy buns
2h
3Q Soft Bread
3h 25min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1h 15min
Pumpkin Kaya
35min
Red bean ice cream
29h 50min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min
Smooth cauliflower soup
50min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min