
Geräte und Zubehör
Kimchi non-fried rice
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
sesame oil2 tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tbsp
-
brown rice300 g
-
filtered water1000 g
-
salt1 tsp
-
carrots cut into matchsticks2
-
frozen green peas200 g
-
kimchi (see Tips)170 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices1
-
nori sheet cut into strips for garnishing
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
415.1 kcal /
1743.5 kJ
Eiweiß
12.4 g
Fett
4.9 g
Kohlenhydrate
75.1 g
Ballaststoffe
11.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Scrambled Tofu
20 Min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Gado gado
1 Std.
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 Min
Eggs with coconut curry sauce
30 Min
Satay noodle salad
35 Min
Rendang curry
30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min