Geräte und Zubehör
Mediterranean capsicums
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
6 portions
Zutaten
-
freekeh130 g
-
filtered water plus extra for soaking500 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
pickled capers30 g
-
pine nuts50 g
-
walnuts50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)3 tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
zucchini cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
capsicums (any colour), cut into halves and deseeded3
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13.4 g
Brennwert
1623 kJ /
386.4 kcal
Fett
21.9 g
Ballaststoffe
9.6 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Zucchini tortillas with falafel
25 Std. 30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min