Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
TM6 TM5

Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas

4.0 ( 1 Bewertung )

Zutaten

Deeg

  • 2 tl zout
  • 1 ½ tl fijne suiker
  • 2 el melk
  • 15 g verse gist verkruimeld
    oder 2 tl gedroogde gist verkruimeld
  • 1 el water warm
  • 50 g bloem
  • 250 g bloem
  • 3 eieren, medium (53-63 g)
  • 200 g ongezouten boter op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)

Vulling

  • 60 g Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)
  • 50 g mozzarella
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 200 g varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (2 cm)
  • 100 g venkel in dunne schijfjes
  • 200 g snijbiet in stukken (2 cm)
  • 1 el verse dille fijn gehakt (optional)
  • ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 200 g water
  • 1 tl zout
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper

Samenstelling

  • bloem om te bestrooien
  • 80 g verse geitenkaas verkruimeld
  • 1 ei
  • 1 el melk
  • 2 - 3 el zonnebloempitten

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
78.5 kcal / 328.5 kJ
Eiweiß
2.2 g
Fett
5.6 g
Kohlenhydrate
4.8 g
Ballaststoffe
0.4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte