Geräte und Zubehör
Quenelles met waterkerssaus
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
4 porties
Zutaten
Quenelles
-
witte visfilet, zonder vel in stukken375 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
ongezouten boter in blokjes100 g
Panade
-
ongezouten boter in blokjes30 g
-
melk100 g
-
bloem50 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier1
-
eiwitten2
-
water600 g
Saus
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
-
sjalotten gehalveerd2
-
boter in blokjes30 g
-
waterkers150 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
water200 g
-
volle yoghurt100 g
-
citroen enkel het sap½
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
waterkers als garnering
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27 g
Brennwert
2502 kJ /
598 kcal
Fett
46 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Pas d’évaluation
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Appelpunch
30min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Pas d’évaluation
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Gevulde veggieslakken
45min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Krokante olijven
1h 30min