Geräte und Zubehör
Jackfruit and mayo sandwich filling
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
4 portions
Zutaten
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 tbsp
-
garlic clove1
-
mustard1 tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
nutritional yeast (see Tips)3 tbsp
-
kala namak (black salt) (optional - see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cayenne pepper (optional)1 - 2 pinches
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5.5 g
Brennwert
736.2 kJ /
175.3 kcal
Fett
10.4 g
Ballaststoffe
4.5 g
Kohlenhydrate
15.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and sour tempeh
50 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Seitan Pie
2 Std. 10 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Tofu scramble
25 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Vegan Mayonnaise
15 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min