Vegan Turkish delight cheesecake
TM6 TM5

Vegan Turkish delight cheesecake

4.3 (13 Bewertungen)

Zutaten

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • filtered water, for soaking

Base

  • 2 tsp coconut oil, plus extra for greasing
  • 60 g pecans
  • 40 g shredded coconut
  • 1 tsp vanilla paste (see Tips)
  • 1 tbsp raw cacao powder
  • 1 tsp rose water
  • 1 tsp filtered water
  • 1 tbsp pure maple syrup
  • 4 pitted dates

Filling

  • 80 g lemon juice
  • 150 g coconut cream
  • 100 g pure maple syrup
  • 1 tsp agar agar powder
  • 2 - 4 tsp rose water, to taste
  • 1 tsp beetroot powder (see Tips)

Raspberry rose jelly

  • 60 g lemon juice
  • 200 g fresh raspberries (see Tips), plus extra for decorating
  • 1 tbsp pure maple syrup
  • 1 ½ tsp agar agar powder
  • 3 - 4 tsp rose water, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
768 kJ / 182.9 kcal
Eiweiß
3.2 g
Kohlenhydrate
11.8 g
Fett
13.2 g
Ballaststoffe
3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte