Geräte und Zubehör
Easter Carrot Cheese Dip
Zubereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
850 g
Zutaten
-
Red Leicester cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces (3 cm)1
-
spring onions cut in pieces (3 cm)2
-
cream cheese500 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
garlic powder1 ½ tsp
-
paprika½ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh parsley1 bunch
-
crackers for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
131.4 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
253.8 kJ /
60.6 kcal
Fett
5.6 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
0.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Olive Spread
5 Min
Polish egg salad with tartar sauce
10 Min
Raspberry and Basil Sangria
40 Min
Strawberry Flute
5 Min
Herb Bread
1 Std. 10 Min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 Min
White Bean and Feta Dip
5 Min
Cheese Straws
30 Min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 Min
Estonian Kringle (Estonia)
1 Std. 40 Min
Rudolph's Mocktail
30 Min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 Std. 20 Min