
Geräte und Zubehör
Cherry Pie with Pistachio Pastry
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
6 portions
Zutaten
Pistachio Puff Pastry
-
pistachio nuts, unsalted, shelled50 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
fine sea salt1 pinch
-
water cold6 Tbsp
Cherry Filling
-
tinned pitted black cherries, in syrup drained650 g
-
caster sugar100 g
-
tapioca starch25 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
natural vanilla extract¼ tsp
Assembly
-
egg beaten, for glazing1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
570 kcal /
2383 kJ
Eiweiß
6.4 g
Fett
32.5 g
Kohlenhydrate
62.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Sweet
80 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Persian Carrot and Coconut Cake
2 Std. 20 Min
Praline Cheesecake
4 Std. 10 Min
Apple and Blackcurrant Pie
2 Std.
Cappuccino Cake
2 Std.
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15 Std. 15 Min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 Std. 20 Min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 Std. 45 Min
Almond and Vanilla Dessert Cake
2 Std.
Chocolate Chestnut Cheesecake
1 Std. 45 Min
Mocha Mousse (No Added Sugar)
1 Std. 15 Min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Individual Vanilla Cakes with Raspberry Jam Topping
1 Std.