Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Eiweiß
- 36.6 g
- Kohlenhydrate
- 21.4 g
- Fett
- 33.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 20.6 g
- Ballaststoffe
- 5.9 g
- Natrium
- 753.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
White fish and lemon risotto
30 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Steamed mushroom and egg pots
40 Min
Steamed fish with green mash
50min
Whole steamed chicken
1h 20 min
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.
Prawn and saffron risotto
30 min
Fish pie
1h 15min