
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil for greasing
- 4 firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 545.4 kcal / 2290.6 kJ
- Eiweiß
- 36.6 g
- Fett
- 33.9 g
- Kohlenhydrate
- 21.4 g
- Ballaststoffe
- 5.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 20.6 g
- Natrium
- 753.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Garlic prawns
25 Min
Ravioli with zucchini sauce
35 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min