Geräte und Zubehör
Curried chicken salad wraps
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
water500 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into thirds500 g
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
spring onions/shallots white part only, cut into thirds2
-
toasted pine nuts50 g
-
raisins (optional - see Tips)25 g
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
curry powder (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt for seasoning½ tsp
-
ground black pepper for seasoning¼ tsp
-
rocket leaves to serve
-
tortillas low carb or keto wraps of choice (see Tips)6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
510.8 mg
Eiweiß
20.9 g
Brennwert
2129.5 kJ /
507 kcal
Fett
42.9 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
10.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Korean bao beef sliders
2 Std. 10 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 Min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Indian kofta curry with broccoli rice
50 Min
Zucchini lasagne
1 Std. 30 Min
Quick gyros with tzatziki
30 Min
Prosciutto and basil egg cups
40 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Chicken picadillo cups
40 Min
Quick turkey taco bowl
15 Min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 Min