Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
TM5 TM6

Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce

3.6 (8 Bewertungen)

Zutaten

  • 100 g red peppers, cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 100 g dry white wine
  • 1 pinch saffron threads
  • 2 tinned anchovy fillets
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 24 large raw prawns, peeled
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 pinch sugar

Serving

  • 2 cucumbers, deseeded and cubed
  • 4 Tbsp fresh chives, finely sliced
  • 1 lemon, cut into 6 wedges

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
435 kJ / 104 kcal
Eiweiß
5 g
Kohlenhydrate
11 g
Fett
4 g
Ballaststoffe
3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte