Sweetcorn & Chorizo Chowder
TM5 TM6

Sweetcorn & Chorizo Chowder

4.6 (25 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 Tbsp white peppercorns
  • 80 g onions, quartered
  • 50 g celery, cut in pieces
  • 50 g bacon, cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 pinch smoked paprika, plus extra for garnishing
  • 30 g butter, diced
  • 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 600 g fresh sweetcorn kernels
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 800 g water
  • 250 g chorizo, thinly sliced at an angle
  • 1 pinch fine sea salt
  • single cream, for serving
  • celery leaves, for garnishing
  • fresh chives, finely sliced, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portions
Brennwert
2142 kJ / 512 kcal
Eiweiß
18 g
Kohlenhydrate
40 g
Fett
31 g
Ballaststoffe
4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte