Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
TM6 TM5

Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio

4.0 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

Dough

  • 300 g plain flour plus extra for dusting
  • 70 g frozen spinach defrosted, drained
    oder fresh spinach leaves washed, dried
  • 2 medium eggs
  • 10 g extra virgin olive oil plus extra for serving

Filling

  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 50 g onions quartered
  • 50 g pancetta
  • 30 g unsalted butter diced
  • 300 g minced veal broken in pieces
  • 1 tsp fine sea salt plus extra for serving
  • 2 pinches ground black pepper plus extra for serving
  • 1 large egg

Tortelloni

  • water for boiling
  • fine sea salt for serving

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
459 kcal / 1925 kJ
Eiweiß
23.9 g
Fett
20.4 g
Kohlenhydrate
38 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte