Geräte und Zubehör
Chipotle Caesar Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Chipotle Caesar Dressing
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
egg yolk from large egg1
-
freshly squeezed lemon juice2 oz
-
anchovy fillets, preserved in oil drained, divided8 - 9
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned (approx. 3 tbsp)3
-
salt½ tsp
-
extra virgin olive oil4 oz
Salad
-
bread cubes (1 in.)8 oz
-
chili powder1 pinch
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
romaine lettuce washed and chopped into pieces (1 in.)20 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
12 g
Brennwert
1866 kJ /
446 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TEX-MEX COOKBOOK
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 Min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 Min
Caesar Salad
30 Min
Smoked Onion Dip
10 Min
Onion Dip
10 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 Min
Green Chili Deviled Eggs
40 Min
Eggcellent Caesar Dressing
10 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min