Geräte und Zubehör
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves2
-
shallots50 g
-
fresh coriander10 g
-
fresh parsley10 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar30 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice15 g
Sirloin Steak with New Potatoes
-
water1200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
new potatoes unpeeled, quartered700 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
beef sirloin steaks1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
40 g
Brennwert
2008 kJ /
479 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
1.5 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Béarnaise Sauce
20 min
Caesar Salad Dressing
5 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Tuna Poke Nachos
30 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Steak au Poivre
20 min
Guacamole
5 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Peppercorn Sauce
30 min