Hong shao rou (braised pork belly)

Hong shao rou (braised pork belly)

3.4 104 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions

Zutaten

  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • boneless pork belly, rind on cut into pieces (5 cm)
    800 g
  • rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
    50 g
  • light soy sauce
    25 g
  • dark soy sauce
    5 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    60 g
  • water (optional - see Tips)
    50 - 80 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
    2 sprigs

Nährwerte pro 4 portions

Brennwert 2013.1 kcal / 8455.2 kJ
Eiweiß 161.3 g
Fett 131.1 g
Kohlenhydrate 52.9 g
Ballaststoffe 1.2 g
gesättigte Fettsäuren 48.8 g
Natrium 2368.1 mg

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