Geräte und Zubehör
Hong shao rou (braised pork belly)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
boneless pork belly, rind on cut into pieces (5 cm)800 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce5 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)60 g
-
water (optional - see Tips)50 - 80 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portions
Natrium
2368.1 mg
Eiweiß
161.3 g
Brennwert
8455.2 kJ /
2013.1 kcal
Fett
131.1 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
48.8 g
Kohlenhydrate
52.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ginger chicken wings
40 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Braised pork belly
55 Min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min