Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 yumurta
- 280 g kabak, küp küp kesilmiş (1.5 cm)
- 120 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 100 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 1200 g su
- 1 tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 250 g Osmancık pirinci, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanıp süzülmüş
- 140 g ton balığı, konserve, yağı süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş
- 100 g siyah veya yeşil zeytin, çekirdeği çıkarılmış, bütün veya doğranmış
- 15 - 30 g kornişon turşu, dilimlenmiş
- 2 - 3 dal taze nane, sadece yaprakları, küçük parçalara bölünmüş
- 1 - 2 yk zeytinyağı, damak tadına göre
-
1 ¼ - 1 ½
yk limon suyu
oder 1 ¼ - 1 ½ yk sirke - 7 - 10 kiraz domates, ikiye ya da dörde bölünmüş
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 2027 kJ / 485 kcal
- Eiweiß
- 21 g
- Kohlenhydrate
- 59 g
- Fett
- 18 g
- Ballaststoffe
- 6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50 min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 Min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1 godz.
Vejetaryen Pizza
Keine Bewertungen
Puttanesca Sos
55 Min
Etli ve Biralı Turta
1 godz. 40 min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 Min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 Min
Kepekli Pirinç Salatası
40 min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 Min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 min