Geräte und Zubehör
Krokante olijven
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
50 stuks
Zutaten
-
middelharde kaas belegen, in stukken (3 cm) (bv. Gouda)250 g
-
bloem150 g
-
boter koud, in stukken120 g
-
fijn zout½ tl
-
pikante paprikapoeder1 snuifje
-
gevulde groene olijven goed uitgelekt200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1 g
Brennwert
225 kJ /
54 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Horror punch
20 Min
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Perzik Bellini
5 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Crostini met champignons en fontinakaas
Keine Bewertungen
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Borscht
50 Min
Forelmousse
5 Min