Mediterraanse gebakjes
TM5 TM6

Mediterraanse gebakjes

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • boter, om in te vetten
  • 270 g bladerdeeg, uitgerold (ong. 24 x 40 cm)
  • 150 g middelharde kaas, in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)
  • 150 - 170 g artisjokharten uit blik, uitgelekt
  • 60 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
  • 200 g zure room, 20% vet
  • 2 eieren
  • 20 verse basilicumbladeren, in fijne reepjes gesneden
  • ¼ tl gedroogde oregano
  • ¾ tl fijn zout
  • ½ tl vers gemalen zwarte peper

Nährwerte
pro 1 stuk
Brennwert
1731 kJ / 414 kcal
Eiweiß
14 g
Kohlenhydrate
21 g
Fett
30 g
Ballaststoffe
5.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte