Geräte und Zubehör
Mediterraanse gebakjes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
6 stuks
Zutaten
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
14 g
Brennwert
1731 kJ /
414 kcal
Fett
30 g
Ballaststoffe
5.2 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Appelmuffins
40 Min
Pistache Moelleux
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 Min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Tequila 'Refresher'
5 Min
Karamelijs
Keine Bewertungen
Quinoakoekjes
1 Std.
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Bellini cocktail
5 Min