Geräte und Zubehör
Mediterraanse gebakjes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
6 stuks
Zutaten
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
14 g
Brennwert
1731 kJ /
414 kcal
Fett
30 g
Ballaststoffe
5.2 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Charoset
15 Min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Lamsspiesjes
Keine Bewertungen
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Thaise burgers
35 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min