Geräte und Zubehör
Mediterraanse gebakjes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
6 stuks
Zutaten
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
14 g
Brennwert
1731 kJ /
414 kcal
Fett
30 g
Ballaststoffe
5.2 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Cholent
Keine Bewertungen
Rabarbertaart
55 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Halloween-worstvingers
1 Std.
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 Min
Harde pistachekoekjes
45 Min
Gestoomde citroencake
2 Std. 20 Min
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min