Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 oz stew meat, beef, cubed (approx. 1 in.)
- 1 oz Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground cloves (optional)
- 2 tsp salt, divided
- 1 tsp ground black pepper
- 32 oz russet potatoes, peeled, cubed (approx. ½ in.)
- 12 oz whole milk
- 1 oz salted butter
- 5 oz yellow onion, cut into pieces (approx. 1 md. onion)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 3 oz carrots, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 lg. carrots)
- 3 oz celery, cut into pieces ( ½ in.), (approx. 2 stalks)
- 3 oz parsnips, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 sm. parsnips)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tbsp tomato paste
- 1 heaping tsp beef stock paste
- 12 oz water
- 4 oz green peas (fresh or frozen), plus 12 extra peas to make ghost eyes
- 4 oz yellow corn (fresh or frozen)
- 4 oz fresh white button mushrooms, sliced or diced
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2222 kJ / 531 kcal
- Eiweiß
- 41 g
- Kohlenhydrate
- 54 g
- Fett
- 17 g
- gesättigte Fettsäuren
- 7.7 g
- Ballaststoffe
- 36 g
- Natrium
- 1082.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vegetable Soup
35 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Chunky Beef Stew
2 Std. 10 Min
Mashed Potatoes
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Cashew Chicken Stir Fry
30 Min