Chicken Noodle Soup
TM5 TM6

Chicken Noodle Soup

4.6 (223 Bewertungen)

Zutaten

  • 14 oz cooked boneless chicken, from pre-cooked roasted chicken, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 heaping tbsp fresh parsley, leaves only
  • 3 ½ oz yellow onions, halved
  • 11 oz mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut into pieces
  • 6 oz celery, cut into pieces (½ in.)
  • ½ oz unsalted butter
    oder ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 2 heaping tbsp chicken stock paste, plus 40 oz water
    oder 40 oz chicken stock
  • 2 oz egg noodles (long fresh egg pasta), e.g. Manischewitz brand

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
713.1 kJ / 170.5 kcal
Eiweiß
17.3 g
Kohlenhydrate
14.9 g
Fett
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Ballaststoffe
2.7 g
Natrium
416.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte