Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)

Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)

4.5 56 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions

Zutaten

  • panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces
    7 oz
    7 oz feta cheese, cut into pieces
  • onions halved
    10 ½ oz
  • tomatoes cut into pieces
    16 oz
  • oil
    1 oz
  • homemade chicken stock paste
    2 heaping tsp
    2 stock cubes
  • boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
    36 oz
  • piloncillo cut into pieces (see tip)
    1 oz
    1 oz brown sugar, cut into pieces (see tip)
  • canned chipotle chilies (in adobo sauce)
    1 - 3 oz
  • dried bay leaves
    2
  • Mexican tostadas
    18
    18 taco shells
  • sour cream
    8 oz

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 603 kcal / 2523 kJ
Eiweiß 47 g
Fett 26 g
Kohlenhydrate 47 g
Ballaststoffe 6 g
gesättigte Fettsäuren 21 g
Natrium 1861 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen