
Geräte und Zubehör
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces7 oz
-
onions halved10 ½ oz
-
tomatoes cut into pieces16 oz
-
oil1 oz
-
homemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)36 oz
-
piloncillo cut into pieces (see tip)1 oz
-
canned chipotle chilies (in adobo sauce)1 - 3 oz
-
dried bay leaves2
-
Mexican tostadas18
-
sour cream8 oz
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
603 kcal /
2523 kJ
Eiweiß
47 g
Fett
26 g
Kohlenhydrate
47 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
21 g
Natrium
1861 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada

The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA