Geräte und Zubehör
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
12 porties
Zutaten
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7.4 g
Brennwert
1865 kJ /
444 kcal
Fett
32.3 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
31.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kerst stol
2 Std. 20 Min
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Omelet van eiwit
35 Min
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Chocolade broodpudding
1 Std. 25 Min
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min