Geräte und Zubehör
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
12 porties
Zutaten
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7.4 g
Brennwert
1865 kJ /
444 kcal
Fett
32.3 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
31.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
Snelle kaassoufflés
45 Min
Aardappelkoekjes
45 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Zuurkool
Keine Bewertungen
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Quinoakoekjes
1 Std.
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Chocoladecake
40 Min