Geräte und Zubehör
Pikante kalkoensatés
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
24 stuks
Zutaten
-
500 g kippenborst filet, zonder velkalkoenvlees, ontbeend, zonder vel500 g
-
teentjes knoflook4
-
rode pepers, vers2
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
-
zwarte peperkorrels6
-
vleesextract1 tl
-
sinaasappelzeste geen wit4
-
sinaasappelsap, vers geperst50 g
-
droge sherry20 g
-
30 g suikerbruine suiker30 g
-
paprikapoeder½ tl
-
azijn1 el
-
sojasaus50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
160 kJ /
38 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
0.1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker en licht
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vruchtenroomijs
5 Min
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Gehakte uien
5 Min
Vanillesuiker
72 Std.
Zuurkool
Keine Bewertungen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Yoghurtijs met mango
12 Std.
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Basilicumpesto
10 Min