Geräte und Zubehör
Pikante kalkoensatés
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
24 stuks
Zutaten
-
500 g kippenborst filet, zonder velkalkoenvlees, ontbeend, zonder vel500 g
-
teentjes knoflook4
-
rode pepers, vers2
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
-
zwarte peperkorrels6
-
vleesextract1 tl
-
sinaasappelzeste geen wit4
-
sinaasappelsap, vers geperst50 g
-
droge sherry20 g
-
30 g suikerbruine suiker30 g
-
paprikapoeder½ tl
-
azijn1 el
-
sojasaus50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
160 kJ /
38 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
0.1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker en licht
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Tandoori kip wraps
50 Min
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Tex-mexburger
4 Std. 25 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min