Geräte und Zubehör
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
5 portions
Zutaten
-
Brazil nuts5 oz
-
water35 oz
-
quinoa7 oz
-
butternut squash diced (approx. ½-¾ in. pieces)10 ½ - 12 oz
-
garlic cloves2
-
lime peels thin peel only, no white pith2
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
fresh cilantro leaves to taste, divided1 - 2 oz
-
brown rice vinegar1 oz
-
lime juice½ oz
-
olive oil6 ½ oz
-
radishes stems removed, halved3 ½ oz
-
shallots halved (approx. ¼ in.)1 oz
-
Granny Smith apples stems removed, quartered3 ½ oz
-
jicama peeled cut into pieces (approx. 1 in.)3 ½ oz
-
scallions hand sliced on the bias (approx. ¼ in.)3 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
258.9 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
3101.4 kJ /
741.3 kcal
Fett
58.7 g
Ballaststoffe
10.9 g
gesättigte Fettsäuren
9.7 g
Kohlenhydrate
47.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Cookbook
68 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Almond Milk
1u. 20min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Purple Cauliflower Soup
25min
Chicken and Farro Harvest Salad
1u. 45min
Basil Pesto
10min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1u. 5min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Raw Quinoa Bars
24u.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1u. 15min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min