
Geräte und Zubehör
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
10 cups
Zutaten
Sweet chilli sauce
-
red chilli hot sauce2 tbsp
-
tomato sauce (to make your own, refer to the recipe in The Basic Cookbook)3 tsp
-
sugar30 g
-
water100 g
-
cornflour½ tsp
Rice tube puddings
-
sushi rice450 g
-
soy sauce50 g
-
sugar30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
lean pork fillets cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)200 g
-
oil30 g
-
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips12 - 15
-
dried prawns (optional)50 g
-
water600 g
-
fresh coriander cut into pieces, for garnishing5 sprigs
-
roasted unsalted peanuts cut into pieces, for garnishing10 g
Nährwerte pro 1 cup
Brennwert
278 kcal /
1163 kJ
Eiweiß
12 g
Fett
5 g
Kohlenhydrate
45 g
Ballaststoffe
0 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland