Geräte und Zubehör
Pizza Margherita
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil for greasing
-
water room temperature220 g
-
1 tsp malt powdersugar1 tsp
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
strong white bread flour400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt1 tsp
Margherita Topping
-
mozzarella cut in pieces200 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
fresh basil leaves torn in pieces10 - 15
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
997.3 mg
Eiweiß
25.9 g
Brennwert
2673.5 kJ /
639 kcal
Fett
24.2 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
79 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Butter Biscuits
50 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Rice pudding
1 Std.
Egg-free mayonnaise
10 Min
Baked spinach and eggs
35 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Potato and Vegetable Purée
40 Min
Potato Cakes
45 Min
Pizza with Courgettes
2 Std. 40 Min
Pizza Capricciosa
1 Std. 35 Min
Chocolate Chip Muffins
1 Std.