Pierogi with Meat
TM6 TM5

Pierogi with Meat

4.4 ( 16 Bewertungen )

Zutaten

Filling

  • 100 g onion quartered
  • 20 g rapeseed oil
  • 320 - 350 g beef meat cooked, cut in pieces (see tip)
  • 40 - 50 g carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ - ½ tsp dried marjoram

Pierogi

  • 250 g water plus extra for cooking the pierogi
  • 1 medium egg
  • 20 g rapeseed oil
  • 560 g plain flour plus extra for dusting
  • 1 pinch fine sea salt for cooking pierogi
  • water for cooking pierogi
  • fine sea salt for cooking pierogi

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
479 kcal / 2006 kJ
Eiweiß
20.3 g
Fett
12.1 g
Kohlenhydrate
74.3 g
Ballaststoffe
3.1 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte