Geräte und Zubehör
Caribbean Stew and Steamed Rice
Zubereitung 25 Min
Gesamt 9 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Caribbean Stew
-
800 g boneless stewing lamb, cut in pieces (3-4 cm)lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
freshly squeezed orange juice (1 orange)50 g
-
freshly squeezed lemon juice (½ lemon)20 g
-
Worcestershire sauce60 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
celery stalks cut in pieces180 g
-
fresh coriander2 - 4 sprigs
-
dried oregano2 - 3 pinches
-
1 dried bay leaffresh bay leaves2
-
cayenne pepper1 - 1 ½ tsp
-
vegetable oil25 g
-
20 g brown sugarraw cane sugar20 g
-
tomato purée50 g
-
salt1 ½ tsp
-
water450 g
Steamed Rice
-
basmati rice160 g
-
water400 g
-
salt4 pinches
-
4 tsp buttervegetable oil4 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Eiweiß
45 g
Brennwert
2438 kJ /
581 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
3.9 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beef Noodle Pho
45 Min
Steamed Lamb with Vegetables
1 Std. 30 Min
Fish Stew
45 Min
Prawn Xacuti
1 Std. 20 Min
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Mediterranean Chicken Pie
50 Min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 Std. 10 Min
One-pot Moussaka
30 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Chicken and Cauliflower Curry
45 Min