Geräte und Zubehör
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (optional) broken in pieces100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 crab sticks, cut in piecesmedium raw prawns, peeled6
-
frozen peas (25 g)30
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
12 g
Brennwert
576 kJ /
138 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Summer seafood soup
45 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min