
Geräte und Zubehör
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (optional) broken in pieces100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
medium raw prawns, peeled6
-
frozen peas (25 g)30
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
138 kcal /
576 kJ
Eiweiß
12 g
Fett
9 g
Kohlenhydrate
2 g
Ballaststoffe
0.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Sesame Crème
10 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Chawanmushi
1 Std. 15 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min