Geräte und Zubehör
Avo and egg spread
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
water (room temperature)400 g
-
eggs4
-
cold water
-
pickled cucumbers (approx. 80 g), cut into thirds2
-
avocado flesh only1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lime juiced (approx. 3 tsp juice)1
-
Lemon pepper seasoning (optional - see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1352.1 mg
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
766.3 kJ /
182.3 kcal
Fett
13.6 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
6.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Lemon and parsley juice
5 Min
Apple pie smoothie
10 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Green garden juice
5 Min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Avocado and goats cheese smash
5 Min
Turmeric fish
30 Min
Tropical smoothie bowl
20 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Tuna dip
15 Min