Geräte und Zubehör
Vegetable liquid stock (TM6)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 15 Min
1555 g
Zutaten
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1555 g
Natrium
5592.4 mg
Eiweiß
18.7 g
Brennwert
1584 kJ /
378.6 kcal
Fett
2.5 g
Ballaststoffe
21.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
77.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 10 Min
Rustic homemade tofu
24 Std. 30 Min
Mint choc chip ice cream
4 Std. 15 Min
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
28 Std. 40 Min
Eggless mayonnaise
10 Min
Wakame gomasio
20 Min
Basic vegetable stock
1 Std.
Agedashi tofu
30 Min
Pearl rice meatballs
2 Std.
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Mushroom Meat Sauce
50 Min