Geräte und Zubehör
Vegetable liquid stock (TM6)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 15 Min
1555 g
Zutaten
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1555 g
Natrium
5592.4 mg
Eiweiß
18.7 g
Brennwert
1584 kJ /
378.6 kcal
Fett
2.5 g
Ballaststoffe
21.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
77.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Immune Booster
25 Min
Rose syrup
20 Min
Baked pâté
3 Std.
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Portuguese green eggs
50 Min
Mayonnaise
5 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 45 Min
Cooking gnocchi or pasta
35 Min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Rice crackers
55 Min
Basic vegetable stock
1 Std.