Geräte und Zubehör
Duck ballotine
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
12 portions
Zutaten
-
duck whole boneless (approx. 1500 g) (see Tips)1
-
sea salt3 tsp
-
ground black pepper2 ½ tsp
-
dried marjoram1 ½ tbsp
-
brown onion cut in pieces100 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter20 g
-
chicken liver without veins or membranes, cut into 2-3 cm pieces150 g
-
turkey mince broken into pieces200 g
-
pitted prunes15
-
breadcrumbs40 g
-
egg1
-
pouring (whipping) cream50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
704.7 mg
Eiweiß
23.6 g
Brennwert
2509.2 kJ /
597.4 kcal
Fett
51.7 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
16.7 g
Kohlenhydrate
8.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 Std.
Festive lobster pâté
4 Std. 45 Min
Set and forget rice pudding
1 Std. 10 Min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 Std. 15 Min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 Std. 50 Min
Mayonnaise
5 Min
Chocolate ganache
20 Min
Vanilla sugar
72 Std.
Virgin Watermelon Margarita
10 Min
Cheat's Sriracha sauce
168 Std. 30 Min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min