Geräte und Zubehör
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)300 g
-
olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole egg4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
125.7 mg
Eiweiß
9.3 g
Brennwert
468.5 kJ /
111.6 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
1.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 Std. 5 Min
Steak Sauce
30 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min