Geräte und Zubehör
Rye sourdough loaf
Zubereitung 25 Min
Gesamt 18 Std. 20 Min
12 slices
Zutaten
Rye starter
-
filtered water100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
-
rye flour100 g
Sourdough
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water350 g
-
wholemeal plain flour plus extra to dust500 g
-
baker's flour50 g
-
salt2 tsp
-
caraway seeds to taste (optional)1 - 2 tsp
-
ice cubes (approx. 10)
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
393.2 mg
Eiweiß
6.1 g
Brennwert
873.9 kJ /
208.9 kcal
Fett
0.8 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
43.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 h 5 min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Rustic Sourdough Bread
28 h 10 min
Rye sourdough baguettes
27 h 20 min
Rye sourdough starter powder
24 h 10 min
Rye seed loaf
28 h 10 min
English muffins
3 h 10 min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 h 10 min
Everyday sourdough loaf
4 h 20 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 h 55 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 h 10 min
Mother sourdough starter
108 h 20 min