
Geräte und Zubehör
Rye sourdough loaf
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 18 Std. 20 Min
12 slices
Zutaten
Rye starter
-
filtered water100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
-
rye flour100 g
Sourdough
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water350 g
-
wholemeal plain flour plus extra to dust500 g
-
baker's flour50 g
-
salt2 tsp
-
caraway seeds to taste (optional)1 - 2 tsp
-
ice cubes (approx. 10)
Nährwerte pro 1 slice
Brennwert
208.9 kcal /
873.9 kJ
Eiweiß
6.1 g
Fett
0.8 g
Kohlenhydrate
43.7 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Natrium
393.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120 Std. 5 Min
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min
Spelt bread
26 Std.
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 Std. 10 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Sourdough pizza base
3 Std. 5 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min