Geräte und Zubehör
Mini monsters
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 1 Std. 25 Min
24 portions
Zutaten
Cupcakes
-
unsalted butter cut into pieces and softened250 g
-
water250 g
-
Dutch cocoa powder50 g
-
buttermilk150 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour300 g
-
salt1 pinch
-
white sugar300 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened120 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
natural food colouring of choice (e.g. green, grey)
-
lollies of choice, for decorating (e.g, licorice, candy eyes, bullets, jubes, marshmallows, etc.)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
73.8 mg
Eiweiß
2.8 g
Brennwert
1170.3 kJ /
278.6 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
36.4 g
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