Cream of red pepper and ginger soup
TM31 TM5 TM6

Cream of red pepper and ginger soup

4.0 (5 Bewertungen)

Zutaten

  • 150 g red peppers, cut into pieces (3 x 3 cm)
  • 150 g red onions, cut into quarters
  • 2 garlic cloves (unpeeled)
  • 30 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp extra for roasting
  • 30 g fresh ginger root
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 120 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 x 2 cm)
  • 800 g water
  • 1 ½ tbsp vegetable stock paste, homemade
    oder 1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp fine salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper
  • 4 tbsp curd cheese (quark)
    oder 4 tbsp Greek yoghurt

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
745 kJ / 178 kcal
Eiweiß
5.74 g
Kohlenhydrate
9.46 g
Fett
13.05 g
Ballaststoffe
1.89 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte