Geräte und Zubehör
Stir-fried noodles with vegetables
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves peeled and crushed2
-
extra virgin olive oil30 g
-
courgettes unpeeled, cut into thin sticks (5 cm long)200 g
-
carrot cut into thin sticks (5 cm long)150 g
-
celery stalk (approx 50 g), sliced1
-
onion cut into wedges40 g
-
fresh mushrooms (seasonal), cut into slices200 g
-
leek cut into slices50 g
-
fine salt1 pinch
-
soy sauce30 g
-
water1000 g
-
coarse salt1 tbsp
-
Chinese vermicelli (glass noodles)100 g
-
fresh soybean sprouts100 - 150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5.5 g
Brennwert
618 kJ /
148 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoffe
3.8 g
Kohlenhydrate
12.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Deliciously Light
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 Min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 Min
Noodle soup
35 Min
Tofu stew
30 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Chickpea Soup with Spinach
40 Min