Geräte und Zubehör
Tagliatelle with porcini mushrooms
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drainedfresh porcini mushrooms cut in slices100 g
-
fresh mushrooms cut in slices100 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle (long dried egg pasta)300 g
-
freshly ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
11 g
Brennwert
1659 kJ /
396 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
54 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pumpkin soup
35 Min
Boiled eggs
20 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Tofu stew
30 Min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 Std. 15 Min
Tofu stew
30 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 Min
Mushroom pie
1 Std. 40 Min
Minestrone
45 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min