Geräte und Zubehör
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steaks (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste2 tsp
-
onions cut in halves150 g
-
garlic clove1
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
white wine (optional)50 g
-
tomatoes cut in pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
33 g
Brennwert
1269 kJ /
302 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
3.4 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook 2018
174 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Fish and Herb Parcel
35 Min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min