Geräte und Zubehör
Couscous with Lamb and Vegetables
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh coriander roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
onions quartered120 g
-
lamb shoulder meat cut into pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
courgettes200 g
-
couscous, medium300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
37.6 g
Brennwert
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Fett
44.5 g
Kohlenhydrate
104.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 Min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 Std. 10 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Salmon Dill Muffins
45 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 Std.
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Creamed spinach
15 Min
Red mullet couscous with peppers
Keine Bewertungen
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min