Geräte und Zubehör
Freckle cake
Zubereitung 40 Min
Gesamt 26 Std. 40 Min
14 portions
Zutaten
Cake
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
butternut pumpkin peeled and cut into cubes (2-3 cm)750 g
-
honey400 g
-
natural vanilla extract2 tbsp
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gluten free baking powder1 tbsp
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bicarbonate of soda1 tsp
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eggs4
-
extra virgin coconut oil100 g
-
coconut oil (liquid)70 g
-
coconut flour120 g
-
raw cacao powder80 g
Chocolate 'buttercream' frosting
-
coconut cream plus extra for blending150 g
-
dairy free milk chocolate broken into pieces400 g
-
coconut oil (liquid)50 g
-
icing sugar80 g
-
warm water for softening
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
212.2 mg
Eiweiß
7.4 g
Brennwert
2270.8 kJ /
540.6 kcal
Fett
31.1 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
17.2 g
Kohlenhydrate
60.4 g
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