Sunny gazpacho

Sunny gazpacho

4.3 14 Bewertungen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 25 Min
8 portions

Zutaten

  • sourdough bread cut into slices
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • smoked paprika
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    120 g
  • sherry vinegar plus extra to season
    50 g
  • heirloom yellow tomatoes
    600 g
  • yellow capsicum cut into halves and deseeded
    1
  • Lebanese cucumber peeled and cut into pieces
    1
  • white onion
    20 g
  • water
    100 g
  • ice cubes
    100 g
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • white pepper plus extra to season
    ½ tsp
Assembly
  • smoked paprika for garnishing
  • extra virgin olive oil for garnishing
  • Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing
    1
  • garlic flowers for garnishing (optional)
  • fresh chives for garnishing

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 373.8 mg
Eiweiß 2.9 g
Brennwert 846.2 kJ / 202.2 kcal
Fett 15.5 g
Ballaststoffe 2 g
gesättigte Fettsäuren 2.4 g
Kohlenhydrate 14.3 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen