Geräte und Zubehör
Beetroot Gravadlax
Zubereitung 20 Min
Gesamt 48 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
36.6 g
Brennwert
2464 kJ /
589 kcal
Fett
30.9 g
Kohlenhydrate
36.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
SEAFOOD
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pissaladière
1h 30min
Mushroom Pâté
1h 30min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Hollandaise Sauce
15min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3h 40min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2h
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15h 15min
Smoked Salmon Pâté
5min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min