Geräte und Zubehör
Chicken and mushrooms in red wine
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil30 g
-
red onions cut in halves450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed herbs de Provence½ tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
skinless chicken thighs with bones (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms cut in quarters250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31 g
Brennwert
1862 kJ /
445 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
4.5 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
One pot chicken
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Apple and Blackberry Pudding
1 Std. 15 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 Std. 5 Min
Mint Courgettes
30 Min
Vegetable soup
35 Min
Ratatouille
40 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 Std.
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min