Geräte und Zubehör
Chicken and mushrooms in red wine
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil30 g
-
red onions cut in halves450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed herbs de Provence½ tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
skinless chicken thighs with bones (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms cut in quarters250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31 g
Brennwert
1862 kJ /
445 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
4.5 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
One pot chicken
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min