Geräte und Zubehör
Piadina uit Emilia Romagna
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
6 porties
Zutaten
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
2711 kJ /
648 kcal
Eiweiß
24.5 g
Kohlenhydrate
67 g
Fett
33.2 g
Ballaststoffe
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Minipizza’s
1 Std. 20 Min
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Tarte Tatin
2 Std.
Pierogi met vlees
1 Std.
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 Min
Dropijs
8 Std. 30 Min
Pistache Moelleux
30 Min