Geräte und Zubehör
Piadina uit Emilia Romagna
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
6 porties
Zutaten
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
2711 kJ /
648 kcal
Eiweiß
24.5 g
Kohlenhydrate
67 g
Fett
33.2 g
Ballaststoffe
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Citroenslush
10 Min
Brioche
5 Std.
Worstmummies
Keine Bewertungen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Beef laab
1 Std. 5 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min