
Geräte und Zubehör
Piadina uit Emilia Romagna
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
6 porties
Zutaten
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
2711 kJ /
648 kcal
Eiweiß
24.5 g
Kohlenhydrate
67 g
Fett
33.2 g
Ballaststoffe
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Lolly's met aardbeien
Keine Bewertungen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Keine Bewertungen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Glühwein
15 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Eendenlever
33 Std.
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min