Geräte und Zubehör
Pizza Margherita
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
Pizzadeeg
-
extra vergine olijfolie
-
water op kamertemperatuur220 g
-
1 tl moutpoedersuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
broodbloem400 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
Beleg van de Margherita
-
mozzarella in stukken200 g
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
zout naar smaak2 - 3 snuifjes
-
extra vergine olijfolie1 el
-
verse basilicumbladeren in stukken10 - 15
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
20 g
Brennwert
2544 kJ /
607 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation
Chocolade babka
3h
Duitse brunch
1h 15min
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Pizzadeeg
1h
Pikante kalkoensatés
1h
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Bananensticks met chocoladecoating
Pas d’évaluation
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Minipizza’s
1h 20min